zaterdag 31 oktober 2020

 


Beste ouders,


Gezond en wel hebben we de herfstvakantie gehaald! Dat is alleszins al een positief iets in deze zware tijden! Gelukkig kunnen we met de kinderen een behoorlijk "gewoon" schoolleven behouden. Alleen jammer dat we er u niet bij kunnen betrekken, het sociale schiet erbij in!

De eerste rapporten zijn "verteerd", en daar komt corona weer roet in het eten strooien!! De herfstvakantie met een week verlengd! Daarom zou ik willen vragen dat de taken, die eerst vrijblijvend waren meegegeven, toch zoveel als mogelijk gemaakt zouden worden. Kwestie van de "grijze massa" aan het werk te houden!

Voor wiskunde is dat getallenkennis, cijferen en hoofdrekenen. Telkens een aantal blaadjes met herhaling, inoefening in de mappen. Voor taal is dat spelling( herhalingsbundel in blauwe taalmap) en de kinderen mogen ook de blaadjes van taalbeschouwing afwerken. Er zijn ook leesboekjes die gelezen moeten worden, en de spelletjespagina's werden gekopieerd zodat er niet in de boekjes geschreven moet worden.

In de volgende link kunt u de foto's terugvinden die een sfeerbeeld geven van de uitstap naar het bos en de halloweendag! Fijn dat zoveel kinderen prachtig uitgedost waren , make-up incluis!

Fijne vakantie en houd het gezond!!!

https://photos.app.goo.gl/DFwrYD2WvCADsUF7A



Geen opmerkingen:

Een reactie posten